POLÍTICA DE COOKIES
Fem servir cookies externes pròpies de Google, si continua navegant considerem que accepta el seu ús.
Més informació
TANCAR
FEB 06, 2020
summercamp1-300x283
Aquest estiu tenim novetats per al Summer Camp 2020.

Esteu tots convidats a la reunió informativa que tindrà lloc el pròxim 18 de Febrer a les 18.00 h a l'auditori de la nostra escola.

No us la podeu perdre!
MAI 28, 2018
1819 planning
INICI INSCRIPCIONS 7 DE JUNY DE 2018
Benvolgudes famílies,
 
Us informem que durant la primera setmana de juny iniciarem el procés d’inscripció a quasi tota l’oferta de les activitats extraescolars que oferim a l’escola.
 
Com hem portat fent els darrers anys, tindrem tres períodes diferenciats. Un primer període durant el qual la inscripció queda oberta a tots els alumnes que ja estan realitzant una activitat aquest any, i volen continuar fent la mateixa o l’activitat de continuïtat; per exemple, de Multiesport a esports col·lectius. Un segon període per realitzar un canvi d’activitat per als alumnes ja matriculats aquest curs. I un tercer i darrer període en què la inscripció és lliure, per a nous alumnes o per aquells que no feien cap activitat amb nosaltres. Trobareu tota aquesta informació al quadre que us adjuntem.
 
La inscripció es farà on line, haureu d’omplir un formulari i formalitzar el pagament de la quota inicial amb tarja de crèdit. Després caldrà presentar la documentació de manera presencial a la recepció de l’escola en horari de dilluns a divendres de 8.00 a 18.00, durant els períodes 1 i 2, i de 8.00 a 18.00 en el període 3. També ho podeu enviar via e-mail a sarria.extraescolars@escolapia.cat 
 
MOLT IMPORTANT: No presentar aquesta documentació abans de la data fixada comportarà la baixa de l’activitat al vostre fill/a i donarà pas als alumnes que estan en llista d’espera.
 
Queden fora de la inscripció on line,i per tant aquesta es farà presencialment a l’administració de l’escola, els projectes de l’esport en categories cadet de futbol de segon any (2003) i juvenil de futbol i esport per a adults. La inscripció d’aquests projectes s’obrirà en la mateixa data i període de la resta d’activitats.
 
Durant el proper curs s'oferirà un servei d'acollida gratuït de dilluns a dijous de 18.30 a 19.30. En cas que us interessi aquest servei a la finalització de l'activitat, caldrà especificar-ho en el moment de fer la inscripció.
 
En breu us enviarem el nou catàleg d’activitats amb els seus projectes i les novetats pel curs 2018-2019.
 
Esperem que trobeu interessant la nostra oferta esportiva i cultural.
 
Rebeu una cordial salutació.
 
 
Albert Roig Marzá
Director de la Secció Esportiva Escolapis Sarrià
 
JUL 04, 2017
summercamp1
Benvolgudes famílies, ja tenim el VÍDEO RESUM Són 15 minuts que resumeixen set dies d'intensa activitat. Ha estat espectacular!!! Esperem que ho gaudiu.
CATÀLEG ACTIVITATS
EXTRAESCOLARS 2020-2021
PDF