POLÍTICA DE COOKIES
Fem servir cookies externes pròpies de Google, si continua navegant considerem que accepta el seu ús.
Més informació
TANCAR
INSCRIPCIÓ A LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 18/19
MAI 28, 2018
1819 planning
INICI INSCRIPCIONS 7 DE JUNY DE 2018
Benvolgudes famílies,
 
Us informem que durant la primera setmana de juny iniciarem el procés d’inscripció a quasi tota l’oferta de les activitats extraescolars que oferim a l’escola.
 
Com hem portat fent els darrers anys, tindrem tres períodes diferenciats. Un primer període durant el qual la inscripció queda oberta a tots els alumnes que ja estan realitzant una activitat aquest any, i volen continuar fent la mateixa o l’activitat de continuïtat; per exemple, de Multiesport a esports col·lectius. Un segon període per realitzar un canvi d’activitat per als alumnes ja matriculats aquest curs. I un tercer i darrer període en què la inscripció és lliure, per a nous alumnes o per aquells que no feien cap activitat amb nosaltres. Trobareu tota aquesta informació al quadre que us adjuntem.
 
La inscripció es farà on line, haureu d’omplir un formulari i formalitzar el pagament de la quota inicial amb tarja de crèdit. Després caldrà presentar la documentació de manera presencial a la recepció de l’escola en horari de dilluns a divendres de 8.00 a 18.00, durant els períodes 1 i 2, i de 8.00 a 18.00 en el període 3. També ho podeu enviar via e-mail a sarria.extraescolars@escolapia.cat 
 
MOLT IMPORTANT: No presentar aquesta documentació abans de la data fixada comportarà la baixa de l’activitat al vostre fill/a i donarà pas als alumnes que estan en llista d’espera.
 
Queden fora de la inscripció on line,i per tant aquesta es farà presencialment a l’administració de l’escola, els projectes de l’esport en categories cadet de futbol de segon any (2003) i juvenil de futbol i esport per a adults. La inscripció d’aquests projectes s’obrirà en la mateixa data i període de la resta d’activitats.
 
Durant el proper curs s'oferirà un servei d'acollida gratuït de dilluns a dijous de 18.30 a 19.30. En cas que us interessi aquest servei a la finalització de l'activitat, caldrà especificar-ho en el moment de fer la inscripció.
 
En breu us enviarem el nou catàleg d’activitats amb els seus projectes i les novetats pel curs 2018-2019.
 
Esperem que trobeu interessant la nostra oferta esportiva i cultural.
 
Rebeu una cordial salutació.
 
 
Albert Roig Marzá
Director de la Secció Esportiva Escolapis Sarrià
 
CATÀLEG ACTIVITATS
EXTRAESCOLARS 2020-2021
PDF