POLÍTICA DE COOKIES
Fem servir cookies externes pròpies de Google, si continua navegant considerem que accepta el seu ús.
Més informació
TANCAR
JORNADA D'INICIACIÓ ESPORTIVA
MAI 23, 2019
JIE FOTO
DIVENDRES 31 DE MAIG
Benvolgudes famílies,
Arribats a la recta final del curs escolar, us volem convidar a la Jornada d’Iniciació Esportiva el proper divendres 31 de maig del 2019, a les 16.45.
En aquesta jornada totes les seccions de l’escola d’iniciació esportiva: diveresport, escola de bàsquet, escola de futbol, judo, kodocan, multiesport, natació, patins en línia i taekwondo, realitzaran diferents activitats simultàniament. Els nens i nenes que hi participin hauran de dur roba adient per a la pràctica esportiva. Nosaltres els donarem la samarreta de la jornada.
Aquesta activitat es desenvoluparà en les diferents instal·lacions de l’escola: camp de futbol, pavelló de la ronda, pati central, sala de tatami, pavelló poliesportiu i piscina. Aquesta vegada els vostres fills/es seran els vostres monitors/es i participareu activament amb ells fent l’activitat conjuntament. També cal que porteu roba esportiva i estigueu preparats per suar! Us podreu canviar als vestidors del poliesportiu. Com a cloenda de la jornada, ens trobarem tots al PAVELLÓ DE LA RONDAon es lliurarà la samarreta de la jornada i una medalla commemorativa, i farem un petit berenar.
A efectes organitzatius, totes les activitats d’iniciació esportiva que es desenvolupen en divendres (first dance, escola de bàsquet, escola de futbol, kodocan, patins en línia i natació) seguiran el seu horari habitual. 
Les activitats de first dance, urban dancei rítmica, faran els seus festivals independentment. Properament rebreu una circular informativa detallant els aspectes organitzatius, però us avancem les seves dates: 
  • First dancei urban dance,el dimecres 19 de juny, a les 18 h, a la Sala Polivalent.
    Rítmica, divendres 14 de juny, a les 18 h, al poliesportiu o al pavelló de la ronda.
Si us plau, indiqueu a l’agenda dels vostres fills/es que nosaltres els recollirem a l’hora de sortida de l’escola (15.45) i prepararem la jornada amb ells. 
Si el vostre fill/a fa dues activitats, té preferència l’activitat de dos dies a la setmana.
Esperem comptar amb la vostra presència i la dels vostres familiars i amics.
 
Direcció Esportiva Secció Esportiva Escolapis Sarrià
 
CATÀLEG ACTIVITATS
EXTRAESCOLARS 2018-2019
PDF